DSpace@İnönü
Ara
Giriş
English
Türkçe
ABAKÜS Ana Sayfası
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Ara:
Tüm DSpace
Araştırma Çıktıları | Bağımlılık - Bilimsel Çalışmalar
Araştırma Çıktıları | Eğitim - Öğretim
Araştırma Çıktıları | Pubmed
Araştırma Çıktıları | Scopus
Araştırma Çıktıları | TR - Dizin
Araştırma Çıktıları | Wos
Dergiler
E-Kitap
Tezler
Tıp Fakültesi
Uzmanlık Tezleri
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Toplam 19 sonuç üzerinden gösterilen 10
(0.006 saniye)
Toplam kayıt 19, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Study of the chemical composition, proteolysis, volatile compounds, andtextural properties of industrial and traditional Beaten (Bieno sirenje)ewe milk cheese
Sulejmani, E
;
Hayaloglu, AA
;
Rafajlovska, V
(
2014
)
Study of the chemical composition, proteolysis, volatile compounds, andtextural properties of industrial and traditional Beaten (Bieno sirenje)ewe milk cheese
Sulejmani, E
;
Hayaloglu, AA
;
Rafajlovska, V
(
2014
)
Changes of proteolysis and angiotensin-I converting enzyme-inhibitoryactivity in white-brined cheese as affected by adjunct culture andripening temperature
Sahingil, D
;
Hayaloglu, AA
;
Kirmaci, HA
;
Ozer, B
;
Simsek, O
(
2014
)
Study of the chemical composition, proteolysis, volatile compounds, andtextural properties of industrial and traditional Beaten (Bieno sirenje)ewe milk cheese
Sulejmani, E
;
Hayaloglu, AA
;
Rafajlovska, V
(
2014
)
Changes of proteolysis and angiotensin-I converting enzyme-inhibitoryactivity in white-brined cheese as affected by adjunct culture andripening temperature
Sahingil, D
;
Hayaloglu, AA
;
Kirmaci, HA
;
Ozer, B
;
Simsek, O
(
2014
)
Thermal stability of chymosin or microbial coagulant in the manufactureof Malatya, a Halloumi type cheese: Proteolysis, microstructure andfunctional properties
Hayaloglu, AA
;
Karatekin, B
;
Gurkan, H
(
2014
)
Effects of Penicillium roqueforti and whey cheese on gross composition,microbiology and proteolysis of mould-ripened Civil cheese duringripening
Cakmakci, S
;
Hayaloglu, AA
;
Dagdemir, E
;
Cetin, B
;
Gurses, M
;
Tahmas-Kahyaoglu, D
(
2014
)
Proteolysis texture and microstructure of low-fat Tulum cheese affectedby exopolysaccharide-producing cultures during ripening
Oluk, AC
;
Guven, M
;
Hayaloglu, AA
(
2014
)
VOLATILE COMPOSITION, ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF HERBAL
Dagdelen, S
;
Bilenler, T
;
Durmaz, G
;
Gokbulut, I
;
Hayaloglu, AA
;
Karabulut, I
(
2014
)
Evaluation of volatiles, phenolic compounds and antioxidant activitiesof rose hip (Rosa L.) fruits in Turkey
Demir, N
;
Yildiz, O
;
Alpaslan, M
;
Hayaloglu, AA
(
2014
)
Toplam kayıt 19, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Gönderi Tarihi
Türe Göre
Dile Göre
Yayıncıya Göre
Bölüme Göre
Erişime Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Hayaloglu, AA (19)
Rafajlovska, V (5)
Sulejmani, E (5)
Kirmaci, HA (4)
Ozer, B (4)
Sahingil, D (4)
Simsek, O (4)
Guven, M (3)
Cakmakci, S (2)
Oluk, AC (2)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2014 (19)
Mevcut Dosya(lar)
Hayır (19)