DSpace@İnönü

AMELİYAT ÖNCESİ KATI VE SIVI BESİN KISITLAMASININ ANKSİYETE ÜZERİNE ETKİSİ

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author ÖZKAN, Meral
dc.contributor.author GÖKKAYA, Zeynep
dc.contributor.author SARITAŞ, Serdar
dc.date.accessioned 2022-02-09T12:23:41Z
dc.date.available 2022-02-09T12:23:41Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Özkan, M. , Gökkaya, Z. & Sarıtaş, S. (2016). AMELİYAT ÖNCESİ KATI VE SIVI BESİN KISITLAMASININ ANKSİYETE ÜZERİNE ETKİSİ . İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi , 4 (1) , 25-35 . Retrieved from https://dergipark.org.tr/tr/pub/inonusaglik/issue/26767/410376 en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11616/47012
dc.description.abstract Bu çalışma, ameliyat öncesi katı ve sıvı besin kısıtlamasının anksiyete üzerine etkisini belirlemek amacıyla yapıldı.Tanımlayıcı türde olan bu araştırma, bir devlet hastanesinin cerrahi kliniklerinde Mayıs 2014 -Ocak 2015 tarihleri arasında yürütüldü. Araştırmanın evrenini bu kliniklerde ameliyat olmak için yatan tüm yetişkin hastalar oluşturdu. en_US
dc.language.iso tur en_US
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess en_US
dc.title AMELİYAT ÖNCESİ KATI VE SIVI BESİN KISITLAMASININ ANKSİYETE ÜZERİNE ETKİSİ en_US
dc.type article en_US
dc.relation.journal İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi en_US
dc.contributor.department İnönü Üniversitesi en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster