DSpace@İnönü
Ara
Giriş
English
Türkçe
ABAKÜS Ana Sayfası
→
Araştırma Çıktıları | Scopus
→
Araştırma Çıktıları | Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Araştırma Çıktıları | Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu: Koleksiyon için toplam 57 sonuç üzerinden gösterilen 10 öğe.
(0.01 saniye)
Toplam kayıt 57, listelenen: 1-10
1
2
3
4
. . .
6
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Effect of various blends of camel chymosin and microbial rennet (Rhizomucor miehei) on microstructure and rheological properties of Iranian UF White cheese
Soltani, M.
;
Boran, O.S.
;
Hayaloglu, A.A.
(
2016
)
Volatiles and sensory characteristics of yogurt manufactured by incorporating basil (Ocimum basilicum L.)
Gurkan, H.
;
Hayaloglu, A.A.
(
2017
)
Evaluation of the volatile compounds of fresh ripened Capsicum annuum and its spice pepper (dried red pepper flakes and isot)
Korkmaz, A.
;
Hayaloglu, A.A.
;
Atasoy, A.F.
(
2017
)
Proteolysis, microbiology, volatiles and sensory evaluation of Algerian traditional cheese Bouhezza made using goat’s raw milk
Medjoudj, H.
;
Aouar, L.
;
Zidoune, M.N.
;
Hayaloglu, A.A.
(
2018
)
Cheese Varieties Ripened Under Brine
Hayaloglu, A.A.
(
2017
)
Characterisation of Macedonian white-brined cheese: Effect of raw or heat-treated caprine milk
Sulejmani, E.I.
;
Hayaloglu, A.A.
(
2018
)
Volatile compounds and biogenic amines during the ripening of mold-ripened Civil cheese manufactured using three different strains of Penicillium roqueforti
Gurkan, H.
;
Yilmaztekin, M.
;
Cakmakci, S.
;
Hayaloglu, A.A.
(
2018
)
The effect of addition of black cumin (Nigella sativa L.) and ripening period on proteolysis, sensory properties and volatile profiles of Erzincan Tulum (Şavak) cheese made from raw Akkaraman sheep's milk
Cakir, Y.
;
Cakmakci, S.
;
Hayaloglu, A.A.
(
2016
)
Proteolysis and volatile profile in the Algerian traditional Bouhezza cheese made using raw goat’s milk
Medjoudj, H.
;
Zidoune, M.N.
;
Hayaloglu, A.A.
(
2017
)
Influence of adjunct cultures on angiotensin-converting enzyme (ACE)-inhibitory activity, organic acid content and peptide profile of kefir
Şanli, T.
;
Akal, H.C.
;
Yetişemiyen, A.
;
Hayaloglu, A.A.
(
2018
)
Toplam kayıt 57, listelenen: 1-10
1
2
3
4
. . .
6
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Gönderi Tarihi
Türe Göre
Dile Göre
Yayıncıya Göre
Bölüme Göre
Erişime Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Gönderi Tarihi
Türe Göre
Dile Göre
Yayıncıya Göre
Bölüme Göre
Erişime Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Hayaloglu, A.A. (57)
Cakmakci, S. (9)
Sahingil, D. (7)
Dagdemir, E. (6)
Cetin, B. (5)
Gurses, M. (5)
Karabulut, I. (5)
Gurkan, H. (4)
Soltani, M. (4)
Tahmas-Kahyaoglu, D. (4)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2014 (14)
2013 (9)
2019 (7)
2011 (5)
2016 (5)
2017 (5)
2012 (4)
2018 (4)
2010 (2)
2015 (2)
Mevcut Dosya(lar)
Hayır (57)