DSpace@İnönü
Ara
Giriş
English
Türkçe
ABAKÜS Ana Sayfası
→
Uzmanlık Tezleri
→
İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimleri Yüksek Lisans Tezleri
→
İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimleri Yüksek Lisans Tezleri
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimleri Yüksek Lisans Tezleri: Koleksiyon için toplam 10 sonuç üzerinden gösterilen 10 öğe.
(0.011 saniye)
Toplam kayıt 10, listelenen: 1-10
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Bazı işlem proseslerinin kuşburnu meyvesine uygulanması
Yıldız, Oktay
(
2005
)
Malatya'da yetiştirilen hacıhaliloğlu kayısı çeşidinin sodyum metabisülfit ile kükürtleme işlem parametrelerinin kayısının kalitesine etkileri
Şahin, Şule
(
2001
)
Kayısı meyvesinin ve kavrulmuş kayısı çekirdeğinin antioksidan özellikleri
Durmaz, Gökhan
(
2002
)
Peyniraltı suyu ve alkol fabrikası atık sularının arıtımı ve değerlendirilmesi
Otlu, Başar
(
2002
)
Dondurma örneklerinde EMS ve MUG yöntemleri ile koliform, fekal koliform ve escherichia coli aranması
Şansever, Füsun
(
2001
)
Malatya ve çevresinde yetiştirilen sığır ırklarından elde edilen süt yağlarının kimyasal ve termal özelliklerinin araştırılması
Köytepe, Ayşe
(
2002
)
Kayısı ve elma besinsel liflerinin düşük yağ ve yüksek lif içerikli bisküvi üretiminde kullanımı
Şeker, İbrahim Tuğkan
(
2005
)
Mikrodalga ve endüstriyel kurutma metotlarının kayısının fizokokimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Koç, Kamil
(
2001
)
Aspergillus niger fermantasyonu ile gıda ( kuru kayısı ) artıklarından sitrik asit üretimi
Savaş, Arzu
(
2001
)
Kayısı çekirdeği ilavesinin eriştenin bazı kalite kriterlerine etkisi
Eyidemir, Ebru
(
2006
)
Toplam kayıt 10, listelenen: 1-10
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Gönderi Tarihi
Türe Göre
Dile Göre
Yayıncıya Göre
Bölüme Göre
Erişime Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Gönderi Tarihi
Türe Göre
Dile Göre
Yayıncıya Göre
Bölüme Göre
Erişime Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Durmaz, Gökhan (1)
Eyidemir, Ebru (1)
Koç, Kamil (1)
Köytepe, Ayşe (1)
Otlu, Başar (1)
Savaş, Arzu (1)
Yıldız, Oktay (1)
Şahin, Şule (1)
Şansever, Füsun (1)
Şeker, İbrahim Tuğkan (1)
Konu
Food Engineering (10)
Gıda Mühendisliği (10)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2001 (4)
2002 (3)
2005 (2)
2006 (1)
Mevcut Dosya(lar)
Hayır (6)
Evet (4)