Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Cabaroglu, T." seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Differentiation of Turkish Rakies through Headspace Solid-Phase Microextraction and Gas Chromatography-Mass Spectrometry Analysis
    (Inst Brewing, 2011) Yilmaztekin, M.; Cabaroglu, T.; Gunata, Z.
    J. Inst. Brew. 117(4), 622-626, 2011 Composition of flavour compounds from several commercial raki samples was determined through headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) and gas chromatography coupled to mass spectrometry (GC MS). The extraction of volatile compounds was performed using a 75 mu m CAR/PDMS fibre. Forty three volatile compounds were identified. The major compounds were trans-anethole (86.47-94.19%), valencene (1.15-6.77%), estragole (2.66-5.46%), and cis-anethole (0.72-2.33%). Principal component analysis (PCA) enabled the differentiation of the raki samples thanks to compounds arising mainly from aniseed.

| İnönü Üniversitesi | Kütüphane | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


İnönü Üniversitesi, Battalgazi, Malatya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim